onsdag, mars 16, 2016

Äntligen anlände objektivet

Idag när jag höll på att skriva ett blogginlägg om hur frustrerad jag var över att objektivet dröjde, ringde det på dörren. Den 13:e vardagen efter beställningen kom brevbäraren med mitt efterlängtade objektiv. Jag förväntades få objektivet inom 4-10 vardagar efter beställningen. Aningen försenat var det alltså. Men det positiva var att objektivet passade på min kamera och att det verkar vara helt och att jag har goda förhoppningar på det. Att jag oroade mig för dessa faktorer skrev jag i förra inlägget.

Objektivet heter "Tamron SP AF 28-75mm F/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro" och köptes härifrån: http://www.simplyelectronics.net/index.php.

Nu får jag börja bekanta mig med objektivet. Jag ska ändå visa några foton jag tagit idag. Jag har ännu inte tagit porträttfoton, men mina tre foton visar den effekt jag var ute efter med det här objektivet, nämligen oskärpan.
Amazing! Äntligen kan jag få mera variation på mina foton.

Inga kommentarer: