fredag, mars 14, 2014

Solskenspromenad

Idag blir Elias sex veckor gammal. Skönt att ha kommit en bit på vägen. Vi har fått vänja oss vid  det nya livet, och Elias likaså. Elias har utvecklats en hel del. På de flesta punkter är detta positivt. Mindre positivt är att han verkar ha gått från det ena diket till det andra vad gäller sömn. Först fick man väcka honom om man ville ha honom vaken. Nu är det svårt att få honom att somna, och hålla honom sovande. Igår var en riktigt omöjlig dag. Såna dagar ska man inte tro att man får så mycket gjort. Som tur har jag fått hjälp med vaggsången:


Ett otroligt fint vårväder har vi fått njuta av de senaste dagarna. Så här har vår balkongtermometer sett ut de senaste dagarna:


(Nej, tanken är inte att stoltsera med våra rena fönster, även om det kan verka så.)

Igår var vi på en riktig solskenspromenad. Jag måste naturligtvis få vagnen med på fotografierna så att Elias senare får se vad han sett som liten. Eller okej, var han rört sig som liten. Men jag måste säga att jag känner mig så oerhört lycklig över vårvädret. Det känns inte riktigt normalt att ha sådant här väder i mitten av mars!


Idag är det blåsigt. Blåsten i kombination med denna skorsten gör att jag har fått mer hjälp med vaggsången. Det låter ungefär som när man blåser i en öppnad men tom lemonadflaska. Och lite spöklikt när ljudet kommer från en så här stor rör.

Nu sover han faktiskt. Ska passa på att njuta. Det blir alltså att ta en titt på avhandlingen.

Inga kommentarer: