torsdag, april 05, 2012

Påskpaus

Jag är så tacksam för påsken och för första maj. Det är två helger/datum som man får se framemot och som ger en kraft att orka till slutet. Jag kan egentligen inte klaga så mycket, för de tre senaste veckorna har jag haft förhållandevis bra möljligheter till lite ledighet på kvällarna. Men allt hänger ändå över mig: peffanstudier med en biämnesuppsats, övningslektioner som är på kommande och en enkät som borde skickas ut för min gradu. Men nu har jag enligt mitt eget tycke jobbat så mycket som jag behöver innan jag tar påsklov, vilket betyder att jag får njuta av vår vistelse hemma hos föräldrarna. Det ska bli så skönt.

Påsken får iår bli en helg när jag får njuta. Jag får träffa hela familjen samt tjejkompisarna, jag får antagligen fara till påskbrasan, på söndag förmiddag blir det gudstjänst och mot kvällen blir det att se framemot Evangeliqums påskpassion "7 dygn i Jerusalem".

Och idag ska jag äntligen få köpa de där (Marabous?) påskägg som ligger i en lila äggkartong. Jag åt dem för första gången under mitt Tysklandår och där var det Milka som sålde dem. De är himmelskt goda, de bästa påskäggen jag någonsin smakat.

Glad Påsk!

Inga kommentarer: