torsdag, juli 21, 2011

Linser

Dessa linser. När jag sätter dem i ögat så är de så osynliga att jag funderar om de verkligen for dit. När jag sätter dem tillbaka i behållarna så är de så osynliga att jag funderar var de är. Jag har flera gånger frågat mig om dessa linser egentligen finns?

5 kommentarer:

Henrik sa...

Frågan som verkligen intresserar är ju om de fungerar? Har du varit nöjd med dina linser?

Sofie sa...

Inte helt nöjda. Till sin form verkar de nog vara bra, men det är som om skärpan inte är helt rätt. Men jag ska på kontroll nästa vecka, då kanske man kan göra ändringar.

Sofie sa...

*nöjd

Anonym sa...

Hej Sofie
Tycker du är en härlig person ;-)
Var har du köpt dina linser och var det bra där? Senast så struntade jag i min optiker och köpte linser på nätet istället, sparade runt 300 kr tror jag det var. Jag köpte på www.lensia.se och, ja, inget att klaga på, kom snabbt och rätt. Vet inte vad optikern säger, om hon blir sur nu, men 300 är ju pengar som man göra roligare saker för ;-)

Sofie sa...

Hej! Vad uppmuntrande att höra! :) Jag är från Finland så jag köpte mina linser från ett ställe som heter Näkömestari. Jag har bara haft mina linser i två veckor, så jag vet inte ännu så mycket, men bra service får jag i alla fall! Optikerna borde ju inte bli alltför sura fastän du köpt linserna någon annanstans ifrån. Det är väl så det är. Jag köpte också glasögon från ett annat ställe här senast. Och det gjorde jag för att det var billigare! :)