torsdag, maj 05, 2011

Brudklänningar

Jag har en brudklänning! Visserligen ännu inte betald, omsydd eller hämtad, men den är slutgiltigt bokad. Och jag känner mig så lycklig. Det är visserligen bara fråga om en detalj, men när jag provade den här klänningen så kände jag mig vacker som en drottning. Jag kunde inte motstå den.

Det var en intressant process det här med att prova brudklänningar. Innan var jag lite skeptisk - skulle någon passa? Och under processens gång var jag lite rädd - tänk om jag inte hittar en klänning som jag är helt nöjd med?

Tidigare i mitt liv har jag inte varit så förtjust över tanken att behöva använda klänning. När jag hittade min studentklänning var det första gången som jag insåg att det kan se väldigt fint ut ifall man hittar en klänning man är nöjd med. Tack vare att jag hade provat ordentliga klänningar till studenten, och tack vare att det den gången gick bra, förstod jag innan brudklänningssökningen att det skulle bli roligt.

Att söka brudklänning var nog det roligaste jag gjort på en tid. Första dagen gick jag och två kära väninnor till fyra klänningsbutiker. Däremellan köpte vi godis, åt mat och kände oss riktigt tjejiga. Vilken härlig tjejdag! Det är inte varje dag man får prova brudklänningar!

Jag fick prova en hel del brudklänningar, och de flesta var riktigt fina och vackra. Jag hade aldrig en helt klar bild för mig hur klänningen skulle se ut, men från första början hade jag en detalj som jag ville skulle finnas med. Under tiden utvecklades idén och jag fick en större helhetsbild över hur jag ville ha det. Och nu tror ni säkert jag hittade den perfekta klänningen som motsvarade mina förhandsdrömmar? Nej, det gjorde jag inte. Klänningen var lite annorlunda faktiskt. Inte så mycket till sin form kanske, men till en del detaljer. Den detaljen jag från början ville ha med finns inte på klänningen. Men jag är väldigt nöjd ändå, för jag har hittat en vacker klänning som jag trivs i. Det blev ändå en perfekt klänning.

Det tog en stund innan jag hittade min klänning. Men nu i efterhand är jag glad för det, för jag fick prova många olika brudklänningar under tiden och det här var min enda chans att prova brudklänningar, så tur att jag utnyttjade den!

1 kommentar:

Bibbi sa...

Häftit ;P
//Bibbi å S