tisdag, februari 22, 2011

Bostadsmässa

Jag var hem i helgen och då var vi ute på vår traditionella biltur till stan för att titta på alla fina hus. Naturligtvis körde vi också förbi bostadsmässoområdet och såg på avstånd hur arbetet har framskridit. Det blir en fin sommar med bostadsmässan i Karleby! Jag har länge väntat på att få bostadsmässan till stan och nu behöver jag bara vänta några månader till.

4 kommentarer:

Bibbi sa...

Hej!

Sofie sa...

Hej Bibbi! Är tu na intressera åv bostadsmässå? :)

Anu sa...

Neeej! Du upplyste mig just om att jag komemr att missa bostadsmässan. Jag som sett fram emot den :/ Månne Israel är värt det ? :o)

Sofie sa...

Ojdå! Nå Israel slår ju allt annat, men jag tycker också att det är synd att du missar bostadsmässan. Men bara att fara ett annat år istället till en annan stad. :)