torsdag, april 22, 2010

Volleybollvinst och annat roligt

Eftersom det just nu händer och har hänt en hel del så tänkte jag lista upp händelser från mitt liv just nu:

- Finalen för ÅA:s mixed serie i volleyboll ägde rum igår och det blev vårt lag som tog hem segern! I semifinalen en vecka tidigare vann vi 3-0 och nu i final vann vi 3-0! Det här var en rolig kväll! Det är inte helt illa att vara med i vinnarlaget i volleybollturneringen! Dessutom fick jag ganska stor uppmuntran under finalen och jag kunde konstatera att jag utvecklats en hel del under säsongen.

- H och J var på besök i helgen. Vi shoppade, hade tjejkväll, var på kvinnofrukost, shoppade mera, var på spex, hade igen en umgängeskväll (dock inte tjejkväll denna gång) och var på gudstjänst. Alltså en superhelg!

- Shoppandet som jag nämnde innebar för mig en vinst i den bemärkelsen att jag fick inhandlat mycket utan att för den skull bli pank. (Tack bl.a. till Hullut Päivät!) Jag fick t.ex. ett par mjukisbyxor, ett par jeans, fyra tröjor, en kofta och lite köksgrejer. Jag inhandlade också en receptbok med massa läckra chokladrecept! Det bästa inköpet var ändå en lång sommarklänning. Jag har tidigare år tittat på några sommarklänningar men jag har inte hittat den, dvs. den perfekta. Nu hittade jag den och fick den med mig hem! :)

- Spexet som jag nämnde var också något som jag är glad att jag var på. Jag har varit på spex en gång tidigare, men den gången var allting nytt för mig och jag visste inte riktigt vad som väntade mig. Därför var spexet det här året mig än mer till glädje än förra gången och jag är verkligen imponerad över vad dessa medicinstuderande åstadkommer tillsammans!

- Nu blir det att sätta igång med kandidatskrivandet. Jag tänker inte sätta ut någon deadline här på bloggen, för ärligt talat vet jag inte riktigt hur länge det kommer att ta. Däremot har jag en bra grund, jag har nämligen 19 sidor redan från förut. Nu blir det att få den sista (ganska stora) delen gjord och försöka få allt att bli en sammanhängande enhet.

- I helgen kom jag plötsligt på att jag som yngre brukade äta en sorts flingor som hette "Loops" och jag funderade varför inte "Loops" säljs mera. Idag när jag gick i butiken så stötte jag på "Rice krispies" som jag också brukade äta som yngre, och jag tog tag i nostalgikänslan och köpte ett paket för att uppleva smaken och "poppandet" av Rice krispies igen.

- Annat som händer: innebandy ikväll, därefter kommer syrran hit. På lördag blir det missionsloppis och på kvällen spelkväll. Jag vill ha en cykel. Och en dator.

Inga kommentarer: