måndag, juli 14, 2008

Jag har flyttat till Kokkola för en tid, och jag märker att Gud är med

Jo, igår gjorde jag det slutgiltiga beslutet att flytta till Kokkola och idag flyttade jag mina saker hit. Förra sommaren plockade jag med mig allt möjligt nödvändigt och onödvändigt. Den här gången tog jag med mig bara det som jag faktiskt behöver, som kläder och några böcker.

Idag var jag nog med om ett Guds under skulle jag vilja säga. Jag har inte på ett tag kollat mitt abo-mail, helt enkelt för att jag glömt bort. Jag hade ingen tanke på att fara på internet idag, och än mindre på att besöka mitt abo-mail. Men några telefonsamtal ledde till att jag ändå kollade mitt mail, och då insåg jag att det var länge sen jag var inloggad där senast. Då såg jag ett mail som var från Göttingen, och ett erbjudande om en lägenhet. Det fanns inte många andra möjligheter för mig än den här lägenheten, och jag skulle svara snabbt, senast 14.07. Hjärtat bultade när jag tog upp telefonen för att kolla vad dagens datum var. Vilken enorm lättnad över att märka att det var 14:nde idag, men jag var fortfarande rädd att jag ändå skulle vara försenad. Men jag svarade ju den sista dagen, så inte kan jag vara försenad. Jag har nu svarat till de båda personerna jag skulle svara till. Den ena har svarat tillbaka, och den andra, den viktigare personen i detta sammanhang, har ännu inte svarat. Men jag hoppas på det bästa, och eftersom jag tror att det var Gud som ledde mig till abo-mailet, så tror jag också det fixar sig med lägenheten.

P.S jag har ännu inte fått mitt svar om engelska inträdesförhöret, fastän mina vänner fått besked från ÅA. Kanske jag får imorgon?

Inga kommentarer: