fredag, mars 09, 2007

Läser...

Jag har nu en liten stund på mig att meddela att jag fortfarande nog lever, så jag skall passa på att skriva några rader.

Jo, jag läser mest nuförtiden. Ca 6h per dag. Sedan har jag kvällarna fria. Första tiden (efter att jag kommit hem från Helsingfors, dvs. sportlovsveckan) var jag några gånger ut på länk, och det passade bra efter en lång läsdag där jag också drabbades av sjuk rygg. Ryggen blev bättre i och med att jag sprang, men dessvärre blev något fel med foten, så den hindrar mig nu från att fara på länk. Eftersom jag också inte har så stor fantasi vad gäller kvällsaktiviteter så har jag mest suttit hemma, vilket inte har varit så roligt alla gånger. Av det blir jag bara trött och uttråkad. Jag sku gärna göra mer på kvällarna och vi har i sikte att fara till simhallen nästa vecka.

Just nu är syrran hemma, och det är bra att ha henne hemma. Dessutom får man mer människor i huset, nu när jag annars är lite slö och oinitiativrik.

Jag är lite trött just nu, så texten blir lite osammanhängande. Jag vet inte vilket intryck jag gett er nu, att är livet gott eller mindre gott? Det kan jag iaf säga, att jag faktiskt tycker om att vara hemma och läsa. Det är avkopplande, skönt. Men på kvällarna skulle jag gärna ha mera att göra, för jag börjar som sagt bli lite trött...

Ikväll skall jag till M&S och läsa geografi. På kvällen blir det dags för ungdomssamling i Karleby. Imorgon är det crosspoint igen, och jag är så glad. Den här gången kommer mamma också att komma med, det blir första gången för henne. Hoppas också att syrran kan komma. Förra veckan var det crosspoint och det var en härlig kväll. Jag hade inte sett mina vänner på någon vecka, vissa vänner hade jag inte sett på ännu längre. Dessutom var själva crosspoint bra, och vi fick höra en underbar vittnesbörd om ett bönesvar. Jag satt och log för mig själv i bänken. Det var härligt.

Nu ska jag fara. Ha det så bra allihopa!!

3 kommentarer:

freja sa...

Bra att du fortfarande lever ;) Kämpa med läsandet, inte mycket kvar! Och gå ut emellanåt, fast en kort promenad eller några varv runt huset- det piggar upp och ger hjärnan lite syre:)

Anonym sa...

d e lite samma hos mej också... man har lite trist på kvällana (på dagana också fö min del då ja int läser :P) simma har ja också gjort, men länk e lite väl ansträngande...
Men läslovet e trist, men nu e ja no helt färdi fö skrivningana
//Henrik den färdige

Hanski-Boy sa...

Du har blivit utmanad. Läs min blog för mera info.